naon urang nawiskeun

Hebei Superformance Trading Co, Ltd. ngadeg di 1994, nyaéta pabrik sarta ékspor parusahaan profésional, ayana di Shijiazhuang, kalér Cina.

Kami husus di workwear, maké outdoor, Softshell na Kapas & T / C lawon bor, jsb ..

Simkuring sorangan dua pabrik caket dieu kota urang. Unggal pabrik boga leuwih 100 pagawe terampil sarta 4 garis produksi. Sakabeh pagawe anu ti wewengkon lokal. mesin jahit utama urang teh merk kasohor JUKI, anu diimpor ti Jepang. The capcity produksi stabil ngandung sakuliah taun.

produk urang nu utamana diékspor ka pasar Éropa terasrasakeun reputasi pohara alus diantara para nasabah.

maca deui