apa kita kurban

Hebei Superformance Trading Co., Ltd. ing 1994, punika Pabrik lan ekspor perusahaan profesional, dumunung ing Shijiazhuang, lor China.

We sing specialized ing Workwear, nyandhang ruangan, Softshell lan Cotton & T / C kain pengeboran, etc ..

We duwe kalih perusahaan toko kutha kita. Saben pabrik wis liwat 100 trampil buruh lan 4 garis produksi. Kabeh wong saka wilayah lokal. sewing machine utama kita punika account misuwur JUKI, wis diimpor saka Jepang. The capcity produksi stabil kabeh liwat taun.

Kita produk sing utamané diekspor kanggo pasar Eropah lan seneng reputasi sing rada apik ing antarane pelanggan.

maca liyane